برای افرادی که دوست دارند یک طعم منحصر به فرد به غذاهای خود اضافه کنند، رب انار شیرین می تواند یک ماده مهیج و از نظر تغذیه ای مفید باشد که طعم جدیدی به غذای شما می بخشد.
همانطور که گفته شد، قبل از افزودن هر غذای جدیدی به رژیم غذایی خود، بهتر است بدانید از کجا می آید، حاوی چه چیزی است و چه فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد. رب انار شیرین، آب اناری است که جوشانده شده و به شربت غلیظ و تیره تبدیل می شود.
این شکل غلیظ آب انار با وجود اینکه به روشی مشابه با رب معمولی فرآوری می شود، شیرینی فوق العاده ای ندارد. در عوض، طعم آن خاکی و تند است و آن را به یک ماده همه کاره تر برای غذاهای خوش طعم تبدیل می کند، در حالی که هنوز برای برخی از آماده سازی های شیرین مناسب است.
برخی از افراد نیز قبل از جوشاندن آب میوه، مواد شیرین دیگری را به آن اضافه می کنند، هم برای طعم اضافی و هم مزایای بالقوه سلامتی این اجزای اضافی.
در این مطالعه هفت برند مختلف رب انار خریداری شده از بازارهای محلی بورسا ترکیه از نظر ترکیبات شیمیایی که برخی از آنها برای تغذیه و سلامتی مهم هستند مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
چهار نمونه حاوی شربت گلوکز بودند که یکی از آنها حاوی مقدار بسیار بالایی هیدروکسی متیل فورفورال (98/1524 میلیگرم بر کیلوگرم) بود. آنالیزها نشان داد که محتوای پروتئین، قند معکوس، قند کل و پلیفنل کل نمونهها به ترتیب 0.08-1.54 گرم در 100 گرم، 21.60-57.60 گرم در 100 گرم، 44.80 – 65.3 گرم در 100 گرم و 551.61-1.54 گرم در 100 گرم بود.
در حالی که فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها بین 0 تا 46.31 درصد بود. نمونه ها همچنین غنی از مواد معدنی به عنوان مثال یافت شدند. پتاسیم (450-4700 mg/100g)، کلسیم (71.88-1803.63 mg/100g)، منیزیم (7.48-409.10 mg/100g) و آهن (1.05-22.99 mg/100g). از آنجایی که برخی از اجزاء در مقادیر بیش از حد استاندارد مربوطه یافت شدند، پیشنهاد میشود تکنیکهای تولید رب انار بهبود و بهینه شود.