پخش انجیر خشک در مدیترانه و استرالیا

ترکیه یکی از کشورهایی است که پتانسیل تولید میوه بسیار بالایی دارد.

در موقعیتی قرار دارد که مرکز ژن بسیاری از انواع و گونه های میوه است. از حدود 140 نوع میوه موجود در جهان، 80 نوع آن در ترکیه کشت می شود.

انجیر یکی از این میوه هاست. انجیر که از نوع Ficus Carica Domestica نیز می باشد، میوه ای است که توانسته در تمام کشورهای مدیترانه ای و در ایالات متحده آمریکا، استرالیا و آسیای جنوب غربی که شرایط آب و هوایی مشابهی دارند پخش شود.

در مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری و تا حدی در مناطق معتدل رشد می کند.

در ترکیه تولید انجیر خشک در حوضه رودخانه‌های بیگ و کوچولو متمرکز شده است.

رقم ساریلوپ که نوع استاندارد انجیر مورد استفاده برای انجیر خشک مشهد است، عمدتاً در استان آیدین و ازمیر تولید می شود.

امروزه در ترکیه، تولید عملاً در همه انواع میوه، پس از تامین نیاز داخلی، به تجارت خارجی نیز کمک زیادی می کند.

انجیر که از نظر ترکیه جایگاه مهمی در بین صادرات محصولات کشاورزی دارد و به عنوان یک میوه مدیترانه ای است، در مناطق غربی که شرایط اکولوژیکی برای آن مناسب ترین است، به ویژه در ازمیر، آیدین و … تولید می شود. منطقه اطراف.

در میان صادرات انجیر خشک ساوه سنتی ترکیه، انجیر بعد از کشمش از نظر مقدار در رتبه دوم قرار دارد و از نظر ارزش سومین محصول کشاورزی مهم پس از کشمش و زردآلو خشک است. تقریباً 80 درصد از تولید انجیر خشک ترکیه به بازارهای صادراتی عرضه می شود.

ترکیه مهمترین کشور تولید کننده انجیر در جهان است. تقریباً 25 درصد از تولید انجیر جهان را تامین می کند.

نقش موثری در تولید و تجارت جهانی انجیر خشک سیاه دارد. ترکیه پیشتاز صادرات جهانی انجیر خشک است که حدود 60 درصد از کل صادرات را شامل می شود (FAO، 2006).

 

 

  • منابع:
    1. Factors Affecting the Adoption of the Organic Dried Fig Agriculture System in Turkey
  • تبلیغات: 
    1. کابلی که زمین را بر روی خود نگه خواهد داشت!
    2. ماشین ظرفشویی که باعث قطع انگشت کودک خردسال شد!
    3. ریش تراشی که می تواند تنه درخت را قطع کند!
    4. پیداشدن شمش در خاک گلدان